top of page

Drakenlords: Legendary magic c

ioS / Google Play

Pak Gallego i al.

Everguild Ltd.

2020

Joc

Drakenlords, joc de cartes màgic on personatges com bruixots i vampirs es duel·len en RPG i TCG. Empaquetat amb aventures PvE d’un sol jugador, partits de PvP multijugador i duels MMO!
Batalla pel poder i les cartes com a heroi èpic en un univers fantàstic de castells, bosc, calabossos, alquímies i duels de cartes màgiques. Aquest joc de cartes ràpid recupera la màgia i l'estratègia dels clàssics jocs de cartes MMO RPG i TCG. Desplegueu cartes i batalles poderoses en un univers de calabossos i bosc! Batalla amb l’alquímia!
CARACTERÍSTIQUES
● Jugadors de batalla d’arreu del món que es reuneixen en aquest joc de MMO de fantasia gratuïta TCG / RPG.
● Explora calabars i boscos èpics i combat els caps èpics en un fosc univers univers.
● Elements RPG: desbloquegeu noves habilitats per als vostres herois, actualitzeu-los i utilitzeu la vostra estratègia per triar habilitats per als vostres duels: poders màgics, habilitats de combat, alquímia i molt més.
● 400 cartes úniques amb il·lustracions clàssiques de jocs de cartes de fantasia de personatges llegendaris; Vampirs, bruixots, elfs del bosc, orcs, dracs i encanteris màgics.
● Duels de cap èpica en batalles de jugadors singulars, calabossos i cartes de bruixes. Derrota un Alquimista de Batalla, un Drac Vampiri, un Fènix i més al bosc fosc de l’alquímia.
● Batalles de cartes TCG equilibrades en modes de joc PvP: Sealed Deck Arena i Classificació.
● Perfecte per a mòbils: lleuger, amb mode de pràctica fora de línia i jocs de batalla ràpids en un joc de cartes TCG / RPG MMO gratuït.

bottom of page