top of page

Muntsa Mimó

81LEeTdrMkL_edited.jpg

Muntsa Mimó (Barcelona, 1960). És escriptora de ficció i devoradora de llibres. Ha publicat novel·la infantil i juvenil: Una Caja de Secretos, Xarop de Banya d’Unicorn, Ets Prou Llesta, Nyumbú?, El Dia del Vaixell, Quatre persones diferents no somien el mateix i diversos relats per a adults, com Secrets, Regal d' Aniversari, I això, com es fa?, Germans i Gàbies de Vidre recollits en antologies i col·leccions de contes. Va guanyar el XII Premi Literari Vila d’Ascó amb la novel·la col·lectiva l’Artefacte. La Montse Colell, el seu alter ego, escriu articles científics.

Professora i investigadora de la Universitat de Barcelona és especialista en comportament animal i guia de safaris etològics. No es porten malament, a totes dues els encanta descobrir i crear realitats extraordinàries.

Muntsa Mimó (Barcelona, 1960). Es escritora de ficción y devoradora de libros. Ha

publicado novela infantil y juvenil: Una Caja de Secretos, Xarop de Banya d’Unicorn, Ets Prou Llesta, Nyumbú?, El Dia del Vaixell, Quatre persones diferents no somien el mateix y diversos relatos para adultos, como Secrets, Regal d’Aniversari, I això, com es fa?, Germans y Gàbies de Vidre recogidos en antologías y colecciones de cuentos. Ganó el XII Premi Literari Vila d’Ascó con la novela colectiva l’Artefacte. Montse Colell, su alter ego, escribe artículos científicos.

Profesora e investigadora de la Universidad de Barcelona es especialista en comportamiento animal y guía de safaris etológicos. No se llevan mal, a ambas les encanta descubrir y crear realidades extraordinarias.

bottom of page