top of page

Natàlia Sánchez

81LEeTdrMkL_edited.jpg

Natàlia Sánchez Plaza (Sabadell, 1990). Va néixer el mateix dia que Mary Shelley. De petita, va créixer llegint Harry Potter, veient Sabrina, coses de bruixes, i ballant les Spice Girls al pati del col·legi. I no hi ha proves, però tampoc dubtes, que continuï fent-ho.

Guanyava certàmens literaris a l'Institut fins que la carrera de Periodisme li va absorbir tota creativitat. Però ja es troba millor. Ara es dedica al món dels llibres ia aprendre d'Ursula K. Le Guin, John Scalzi o V. E. Schwab.

Natàlia Sánchez Plaza (Sabadell, 1990). Nació el mismo día que Mary Shelley. De pequeña, creció leyendo Harry Potter, viendo Sabrina, cosas de brujas, y bailando las Spice Girls en el patio del colegio. Y no hay pruebas, pero tampoco dudas, de que continúe haciéndolo.

Ganaba certámenes literarios en el Instituto hasta que la carrera de Periodismo le absorbió toda creatividad. Pero ya se encuentra mejor. Ahora se dedica al mundo de los libros y a aprender de Ursula K. Le Guin, John Scalzi o V. E. Schwab.

bottom of page