top of page

Valores familiares normalizados

Inner Circle Orciny Press Año 4

Bea Aguilar i al.

Orciny Press

2022

Antologia

Relats de bizarro (per descomptat), terror surrealista, realisme màgic, horror social, humor, gore, ciència-ficció plens d'instruments musicals zombies, sirenes perilloses, dimonis trans venjatius, androides, dildos cantants, diferents tipus de fantasmes i revisions d'històries bíbliques.
Valors familiars normalitzats no és una antologia a ús. Aquest volum recopila els relats del tercer any d'existència del nostre Patreó i que fins ara només havien pogut llegir els seus membres. Tretze peces originals, engegades per autors de la casa, que van del bizarro a la ciència-ficció humorística passant pel terror surrealista o al realisme màgic.
Inner Circle és una comunitat oberta a tothom i formada per seguidors de l'editorial, els autors i els editors, que serveix de plataforma per a l'intercanvi, l'accés d'hora a novetats i la publicació de material exclusiu.
Amb relats de Michael Allen Rose, Alfredo Álamo, Katy Michelle Quinn, Larissa Glasser, Sergi Álvarez, Violet LeVoit, John Wayne Comunale, Madeleine Swann, Lluís Rueda, Alexandre Marcos Ortega, Bea Aguilar Gallo, Danger Slater i Brendan Vidito.

bottom of page